Pehmeä punajuurisosekeitto. Tuorejuuston tilalla voi käyttää myös vuohenjuustoa. Tuoreella purjolla ja yrteillä voi korvata keväisen parsan risotto verdessä
Italialaisesta klassikosta kehkeytyy kokonaan uusi herkku kun vaihtaa riisin ohrahelmiin, oliiviöljyn rypsiöljyyn tai voihin ja parmesanin tässä tapauksessa aurajuustoon, mutta ihania vaihtoehtoja olisivat myös kotimainen vuohenjuusto, kova tai pehmeä, tai vaikkapa suomalainen emmentaljuustoraaste
Punajuuri ja vuohenjuusto ovat mielestäni match made in food heaven. Lisää nokare voita ja vuohenjuusto, lisää myös hieman mustapippuria ja tarkista suola
Punajuuri-vuohenjuustorisotto (kahdelle). Poimin kuitenkin suurimmat punajuuret ja sunnuntain kunniaksi tein niistä hienon punajuuri-vuohenjuustorisoton
Aura-juustoa tai vuohenjuustoa. Punajuuriohratto sopii sellaisenaan päivälliseksi, tai jos kaipaa jotain muutakin, rinnalle sopii hyvin myös kala ja liha
Tällä kertaa yhdistelmä punajuuri/vuohenjuusto mutta punajuuri/sinihomejuusto on myös varsin miellyttävä puhumattakaan vaikkapa punajuuri/omenarisotosta
Punajuuren ja vuohenjuuston liitto toimii . Testattiin tämä MeNaisissa ollut ohje, kun jääkaapissa oli valmiiksi paahdettuja punajuurilohkoja jotka vain pienennettiin ja lisättiin risottomassan joukkoon kypsennyksen loppuvaiheessa
Herkullisinta kirjassa ovat minusta nimenomaan naatit ja punajuurireseptit. Tässä siis linssikeitto, "jossa on rutkasti vihanneksia ja jonka mausta tulee entistä ihanampi, jos keiton viimeistelee lampaan- tai vuohenjuustolla, karkeaksi raastetulla parmesaanilla, iduilla, munilla, hapanleipäkrutongeilla, pähkinöillä, siemenillä, lehtivihanneksilla, oliiveilla tai kapriksilla