Kuten vaikka kermarahka, lapsuuden suosikki jota tehtiin lähes viikottain pakastimen marjakätköistä. Raikkaat karviaiset sopivat mainiosti rahkaan, jolloin niiden pahin kirpeys talttuu ja maut pääsevät oikeuksiinsa
Rahka sopii mielestäni loistavasti juustokakkuihin, tuoden niihin hieman kevennystä ja raikkautta, joten halusin käyttää kakun täytteessä appelsiinirahkaa
Lisää tuorejuusto, rahka, appelsiinimehu, appelsiininkuoriraaste ja sokerit kermaan. Sen muutaisin kuitenkin kakussa vielä, että korvaisin appelsiinituorejuuston kokonaan applesiinirahkalla
Yhdistä kulhossa hillo ja rahka. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita vähän jäähtynyt liivateseos puolukkaseokseen, ja kääntele lopuksi joukkoon vaahdotettu kerma
Sekoita rahka ja pehmeä voi keskenään. Sekoita keskenään kerma, maito ja kananmunat. 250g rahkaa. 3dl kermaa. 250g rahkaa. 2 sipulia 2 valkosipulinkynttä 3dl kermaa
Sekoita liivateliemi ensin tuorejuusto-rahkaseokseen ja lisää viimeisenä kermavaahto. Sekoita toisessa kulhossa yhteen tuorejuusto, rahka, kaneli, kaakaojauhe ja hunaja