Irrota reuna kun kakku tulee uunista. 1 kakkuun. 1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sekoita voi ja jauhot murutaikinaksi, lisää vesi ja työstä nopeasti notkeaksi taikinaksi
Ja mikä parasta, tämä kakku sopii myös gluteenitonta ruokavaliota noudattaville tontuille. Syntisen suklainen ranskalainen suklaatorttu taltuttaa varmasti makeannälän kovimmaltakin sokerihiireltä joulupyhien alla
Ranskalainensuklaakakku. Kuiva ämmä paistaa kuivia kakkuja. Se korostuu erityisesti tässä kakussa, kakku pitää uskaltaa ottaa uunista hyvissä ajoin – siinä vaiheessa, kun keskusta vaikuttaa edelleen hiukan hyllyvältä pinnaltakin
Paratiisikakku. kakkuja, macaroneja, jäätelöä, voileipiä, hilloa. Genoise-pohja on klassinen täytekakkujen ja leivosten pohja, jonka rakenne syntyy vaahdottamalla munat lämpimässä vesihauteessa