Ranskalainen kanapata reseptejä

Ranskalainen kanapata

Ranskalainen kanapata

1. Kuori ja pilko sipulit, juurekset ja perunat ja lisää kaikki kuumaan kanaliemeen. 2. Paista broileripalat kauttaaltaan rasvassa pannulla, lisää liemeen, lisää myös mausteet ja kypsennä puolisen tuntia miedolla lämmöllä
Pruuvi: Trendikkäät roseet

Pruuvi: Trendikkäät roseet

Ensimmäisen pruuvin viimeisenä viininä lasiin kaadettiin ranskalainen peräti seitsemän rypäleen sekoite Château d'Aqueria Tavel Rosé 2015 (14,58 €)

Tsikkitsokkaa

Ranskalainen buatsankka tai thaimaalainen tsikuuno. Meille Hansin kanapata maistui tunnelmallisen tyylikkäässä ympäristössä todella hyvin
Pikaruokaa

Pikaruokaa

Ranskalainen keittiökään ei ollut paljon muuta kuin kotiruokaa, ja edelleen kokit ylistävät tavallisia ruokia kuten burgundin pataa (keskiaikainen lihapata), viinikukkoa (gallialainen kanapata) tai kreppejä (renesanssiversio rieskasta)