Ranskalainen lihapata Anna muhia uunissa n. Lisää kuvatekstin. 600g naudan palapaistia2 rkl vehnäjauhoja1 iso sipuli1 valkosipulin kynsi2 porkkanaa200g tuoreita herkkusieniä2 rkl tomaattipyrettä ( pieni purkki )3 dl punaviiniä3 dl vettä1 lihaliemikuutiosuolaa, pippuria, timjamia Pyörittele huoneenlämpöiset lihat jauhoissa Lilliksen herkut
Punaviinissä haudutettu lihapata Padan kanssa maistuu myös kunnon ranskalainen maalaisleipä. Paista 175 asteisessa uunissa 1 tunti ilman kantta Banaanivarkaissa
Ranskalainen lihapata Hauduta pataa uunissa 150 asteessa 1 1/2–2 tunnin ajan. Leikkaa paisti reilun kokoisiksi kuutioiksi. Kääntele lihat jauhoissa ja ruskista kahdessa erässä pannulla Yhteishyva-ruoka.fi
Ranskalainen lihapata Michel Mehdin tapaan Peitä pata kannella ja hauduta ruoka kypsäksi uunissa 175 asteessa noin 2 tuntia. Leikkaa liha luineen annospaloiksi Elisa.net