Mikä sopisi kylmään talveen kuin herkullinen ja lämmittävä ranskalainensipulikeitto. Ainoa oikea resepti löytyy tietenkin Julia Childin ranskalaisen keittiön salaisuudet-kirjasta, mutta keiton valmistamiseen kannattaa Julian tuntien varata muutama tunti
Ranskalainensipulikeitto. Sipulikeitto on keittojen klassikko. Harmillisen usein olen vain syönyt todella vaisun makuista sipulikeittoa, ihan hintavissakin ravintoloissa
Kuullota sipulit voissa ja öljyssä. Laita kansi päälle ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 minuuttia. Lisää lämpö keskinkertaiseksi ja mausta sipulit suolalla sekä sokerilla
e. l. i. y. h. s. t. H. R. S. T. ä. m. n. p. k. o. a. u. O. v. ,. J. j. r. d. (. N. ö. ). g. Ä. -. K. 6. 0. 7. ~. 4. 2. 5. 1. f. 3. è. L. M. G. d l. t l
(HELPPO) RANSKALAINEN GRATINOITU SIPULIKEITTO. Oikeaa ranskalaista sipulikeittoa ei nimittäin tehdä kanaliemeen, pehmeä maku tulee nimenomaan siitä sipulista