Sekoita murupäällysteen jauhot, mantelijauhe ja sokeri keskenään. 100 g (1,5 dl) jauhoja100 g mantelijauhetta80 g (vajaa 1 dl) sokeria100 g huoneenlämpöistä voitaViimeistelyyn. 100 g mantelijauhetta
Ensimmäisen lomapäivän kunniaksi tein raparperipiirakkaa uusimman Glorian ruoka ja viini -lehden (3/2016) mukaan. 1/2 dl mantelijauhetta. 1/2 dl mantelijauhetta
Lisää lopuksi mantelijauhe nopeasti sekoittaen. Joka vuosi aloitan raparperipiirakkasesongin raparperikeikauskakulla, ja yhtä perinteikkäästi joka vuosi täytyy kokeilla vähintään yhtä uutta reseptiä, niin tänäkin vuonna
Olen pitkään etsinyt reseptiä oikein muhevan mehukaaseen raparperipiirakkaan. Sekoita toisessa astiassa mantelijauhe, vehnäjauhot, kookoshiutaleet, leivinjauhe ja suola keskenään
Helppo raparperipiirakka saa makua mantelista. 80 g mantelijauhetta. 80 g mantelijauhetta. Meillä on perheessä ja suvussa käytetty paljon helppoa piimäpiirakan reseptiä pohjana raparperi-, omena- ja marjapiirakoille
2 dl mantelijauhetta. Kun vieraat ovat jo tulossa, ehtii vielä paistoksen sujauttaa uuniin. Tällä kertaa murun alle päätyi muutama raparperipuskasta kiskaistu varsi
Pinnalle voi halutessaan ripotella vielä mantelijauhetta. 2 rkl mantelijauhetta. 2 rkl mantelijauhetta. Kovin suureksi en ensimmäisiä raparpereja malttanut päästää, kun oli päästävä piirakan tekoon
vielä vähän raaka piirakkaRaparperipiirakka. 3 dl mantelijauhetta. 1 kananmuna 3 dl mantelijauhetta. Tämä on perinteinen raparperi- tai marjapiirakan resepti
140g mantelijauhetta. 140g mantelijauhetta. Oi ihanuutta nämä kevään ensimmäiset raparperit. Pakko saada piirakkaa ja sen kanssa tietysti jotain herkullisen makeaa
Raparperipiirakka. 2 dl mantelijauhetta. 2 dl mantelijauhetta. Pohjan reseptin löysin Karppiherkkuja-blogista, josta olen aikaisemmin bongannut myös makean piirakkapohjan reseptin (katso myös sadonkorjuupiirakka)