Tämä ison raparperipiirakan ohje löytyi Kotiliedestä nimellä Maisemakahvilan raparperipiirakka. Ohjeen oli antanut Hämeenkyrön maisemakahvilan emäntä Katariina Pylsy
) Helppo ohje tehdä ei tarvitse vaahdotella, kaikki aineet astiaan sekaisin ja uuniin. Jääkaapissa oli ylimääräistä kermaviiliä joka piti jonnekkin tunkea sekä ensimmäistä vuotta sain raparpereistä satoa
Tässä todella herkullinen raparperipiirakan ohje,. ohjeesta tulee uunipellillinen. Taikina. 400 g (n. 6-6,5 dl) jauhoja2 tl leivinjauhetta250 g huoneenlämpöistä voita125 g (1,5 dl) sokeria4 kananmunaahyppysellinen suolaa1 dl maitoaTäyte
Tein ohjeen puolikkaana lasivuokaan, pienin muutoksin. Joten, laittakaamme kesän tarjoamaa vihannesta tähän Maku-lehden valloittavaan raparperipiirakkaan