Sekoita sokeri ja piimä, lisää sula rasva sekä jauhot, joihin on sekoitettu sooda ja leivinjauhe. Jos minun pitäisi nimetä yksi leivonnainen, joka kuvastaa lapsuuttani ja joka on minulle muita tärkeämpi, olisi se ehdottomasti äidin leipoma raparperipiirakka
Lisää pohjataikinaan keskenään sekoitetut piimä ja kananmuna. Maisemakahvilan raparperipiirakka on helppo valmistaa, vaikka aivan yhdellä kulholla tämän piirakan valmistus ei hoidu
Sekoita joukkoon piimä, ja lopuksi sulatettu voi. Onneksi luottopiirakkareseptini on helppo ja nopea, joten ei siinä kauaa mennyt, kun piirakka oli uunissa paistumassa
Ohjeen esikuva on raparperipiirakka, jota vähän tuunasin. Piimän sijasta käy jokin muukin hapanmaitotuote, itse käytin päiväyksen ylittänyttä rahkaa vedellä notkistettuna, kun piimää ei ollut
”Helppo, mutta myös maailman paras raparperipiirakka” kirjoitti reseptin blogissaan julkaissut Emma. Maailman parhaasta en kuitenkaan uskalla puhua, sillä vieläkin parempaa oli mielestäni viime kesänä leipomani valkosuklaalla kruunattu raparperipiirakka
Nopea ja yksinkertainen raparperipiirakka, kun vaan tarvittavat ainekset löytyy kaapista. Ota vajaa puolet taikinasta erilleen muruseosta varten, lisää loppuun piimä ja munat