Rahkatäyte. Netistä ei löytynyt makuuni sopivaa ohjetta, joten muokkasin löytämistäni resepteistä oman näköisen ja voi kuulkaa, nyt tuli niin mehevää piirakkaa, että meillä hävisi pellillinen parempiin suihin ennätystahtia
- Sekoita rahka, sokeri,munat ja vaniljajauhe. (pellillinen). - 500g rahkaa. - Ripottele lopuksi muruseosta pinnalle ja paista raparperipiirakkaa 180-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. 500g rahkaa
Tällä ohjeella tulee pellillinen maailman parasta raparperipiirakkaa. Sekoita kermaviili, rahka, sokeri, munat, vaniljajauhe sekä sitruunamehu keskenään
Sekoita rahka, sokeri,munat ja vaniljasokeri. Onneksi reseptillä tulee heti kerralla pellillinen piirakkaa, koska palat hupenevat kahvipöydässä vauhdilla
Rahka ja muruseos ei voi olla kovin huono yhdistelmä ja herkullista piirakkaa ohjeella syntyikin. Tällä ohjeella tulee pellillinenraparperipiirakkaa ja halutessaan raparperin tilalla voi käyttää myös marjoja tai omenoita