Nyt olisi tarjolla aikalailla perinteistä raparperipiirakkaa. Ainoa asia, mikä ei ehkä ihan perinteiseen sovi on se, että kuorrutteessa on valkosuklaata
RAPARPERIPIIRAKKA VANILJAISELLA MASCARPONE-VALKOSUKLAAVAAHDOLLA. Tuo vaniljainen valkosuklaa-mascarponevaahto kuulosti erittäin hyvältä, joten eipä muuta kuin testailemaan
Rouhi valkosuklaa ja sekoita vaniljakastikkeen joukkoon. Raparperipiirakka tarte tatinin tapaan. Levitä pohjan päälle valkosuklaa-vaniljakastike ja painele joukkoon raparperit
Täytteessä on vaniljakreemiä, valkosuklaata ja raparperiä, eikä mitään muuta. ) Tämä on ehdottomasti yksi raparperipiirakka-suosikeistani ja pääsi mansikoilla höystettynä meidän juhannuskakuksi tänä vuonna ♥
Valkosuklaa on raparperin hyvä ystävä, joten niistä. Raparperi-valkosuklaapiirakka. Mittaa kaikki muut aineet kulhoon, paitsi valkosuklaa ja raparperin palat
Yksinkertaisimmillaan siinä on vain ricottaa ja maustamatonta tuorejuustoa, mutta omassani valkosuklaa antaa sille vielä vähän lisää täyteläisyyttä (minun ruokafilosofiassani vähemmän kun ei ole koskaan enemmän
Näistä aineksista syntyi herkullinen raparperipiirakka hieman uudella twistillä. Valkosuklaata olin jo päättänyt kokeilla raparperin kaverina ja Myllyn Paras-sivustolta löytyi sopiva täyte (ei voi linkittää, kun ei löydy nyt juuri sitä reseptiä mistään)