Kaiken lisäksi ruokaa ei edes tarvitse vahti, kun pienellä lämmöllä saa yksikseen muhia uunissa. Tuli taasen hieman tuunattua tätä blogi-maailmaa- Koitin tehdä tästä hieman raikkaamman ja keväisemmän
Ensin nautitaan valkoviini ruoan kera, puhdistetaan aistit samppanjalla ja kohotetaan malja Viinipäiväntasaukselle, rakkaille ja ystäville ja jatketaan ruokailua punaviinin kera ruokaa nauttien
tunteja mutta arkiruokaa ei aina jaksa odottaa, tästä syystä paloiteltu lampaan. ruoan myös padassa joko liedellä tai uunissa savipadassa tai marokkolaisessa Tagine
Erinomaista syksyn ruokaa lämmittämään mieltä ja täyttämään vatsaa. Voit nostaa savipadan uunista ulos ja varovasti kääntää pataruokaa niin, että kaikki aineet sekoittuvat padassa
Ruokaasavipadassa (Weilin+Göös). En tullut ikinä ajatelleeksi, että savipadassa voisi tehdä jtn muutakin kuin leipää, koska en ole ikinä nähnyt siinä tehtävän mitään muuta
Samanlaiset reseptitAppelsiini masala lammasta reseptilammasta inkiväärin ja tomaatin kera reseptiLammasta ja uunijuureksia reseptiLammasta valkosipulin ja vuohenjuustontahnan kera reseptiLammasta uunipadassa eli mukaeltu ”särä” reseptiMuunnelmia stifadon teemasta eli taas yksi tapa valmistaa lammasta reseptiLammasta konjakissa reseptiAromikasta lammasta reseptiLammasta ja nokkosmintturisottoa reseptiLexan ”Särä” eli lammasta sähköuunissa reseptiPupua, tipua ja ”lammasta” alkupala reseptiLammasta punaviinissä reseptiLammasta savipadassa reseptiMiun Karjalanpiirakat reseptiKinkkulasagne reseptiZemanta