Kohotin ja paistoin sämpylät lasten vedellessä päiväuniaan. Siispä lasten herätessä oli sämpylät juuri sopivan lämpöisiä herkutellaksemme niillä välipalalla
Aamupalaksi jauhelihaa, tuoreita vihanneksia, banaani, vettä ja kahvia // välipalalla omenaa, puolikas Questbar, vettä ja kahvia // lounaaksi Picnicin texas parilla-leipä // kotona iltapäivällä gluteeniton sämpylä, jonka puolikkaiden päällä kinkkua ja avocadoa // treenin jälkeen palkkari (ei kuvaa) // iltaruokana perunamuussia, lihapullia ja keitettyä parsakaalia
Gluteenittomat sämpylät maistuivat hyviltä ja psylliumin ansiosta sitkokin oli erinomainen, ei siis murenevaa kuten gluteenittomat leivonnaiset yleensä ovat
Paista sämpylät sitten 200 asteessa, noin 15-20min. Lounaalta jäi tähteeksi perunamuusia, joten tekaisin siitä tällaisia pumpulisia sämpylöitä lapsille välipalaksi
Kaiser sämpylä on todella maukas, sillä kuori on mukavan rapea ja sisus pehmoinen. Tätä sämpylää en ole nähnyt pienemmissä kaupoissa, mutta Citymarket ja Prisma ovat varmoja paikkoja joista tätä saa
Perunasämpylä. Näistä tuli lempparisämpylät porkkanasämpylöiden ohella. Kakkuviikarin blogissa taikina kaulittiin ja leikattiin neliöiksi pizzapyörällä, mutta minä tein sämpylät