Ohje löytyy Sikke Sumarin blogista nimellä Rapeakuorisia sämpylöitä aamuksi. Ystäväni siinä sitten kätevänä emäntänä loihti uuniin muutamassa minuutissa ihanat sämpylät
Olipas helpot ja hyvät sämpylät tai pienet leivät (Kiitos Sikken ohjeesta). Resepti löytyi haeskellessani ohjetta, jossa taikina voisin pyöräyttää aamulla jääkaappiin nousemaan ja paistaa sitten kun tulen kotiin
Alkuperäinen ohje löytyy Hannan blogista. Peitä sämpylät leivinliinalla uunista oton jälkeen. 225 asteessa Peitä sämpylät leivinliinalla uunista oton jälkeen
Sämpylöiden ohje on suunnilleen suoraan jauhopussin kyljestä, ei mitään ihmeellisyyksiä siis. Lämmin mehu ja uunituoreet sämpylät kuitenkin upposivat, varsinkin kun oli itse saanut upottaa kätensä kyynärpäitä myöten taikinaan (siis ihan kirjaimellisesti)
Tällä ohjeella meillä leivotaan sämpylöitä jatkossakin. Sämpylät ovat kovia uunista tullessa. Ohje löytyi Kermaruusulta, alunperin ohje on Sikke Sumarin blogista
Ohjeesta tulee n. Meillä rakastetaan omatekemiä sämpylöitä ja nyt sämpylät saivat ihan uuden raaka-aineen kaverikseen taikinansa sekaan, nimittäin kuorettoman hernerouheen
Taikinan tein ensimmäisellä kerralla ohjeen koon mukaan, seuraavalla kerralla tuplana. Itse kävin asioilla töiden jälkeen kun taikina turposi ja kun valmiit sämpylät turposivat pellillä niin hoidin kotia muuten ja laitoin ruuan valmiiksi