Kohotin ja paistoin sämpylät lasten vedellessä päiväuniaan. Siispä lasten herätessä oli sämpylät juuri sopivan lämpöisiä herkutellaksemme niillä välipalalla
Otsikon mukaisesti viime viikon olin suuren innostuksen vallassa ja selasin paljon paleoreseptejä. Herkuttelut jäi minimiin ja ruuat oli pääasiassa viljattomia/gluteenittomia sekä maidottomia
Gluteenittomat sämpylät maistuivat hyviltä ja psylliumin ansiosta sitkokin oli erinomainen, ei siis murenevaa kuten gluteenittomat leivonnaiset yleensä ovat
Paista sämpylät sitten 200 asteessa, noin 15-20min. Lounaalta jäi tähteeksi perunamuusia, joten tekaisin siitä tällaisia pumpulisia sämpylöitä lapsille välipalaksi
Lämmitä sämpylät joko 30 sekunttia mikrossa tai voileipägrillillä ja kokoa oma lohihodari. Tee vähän isompi määrä noita lohipuikkoja niin voit ekanan päivänä syödä hodarin välissä ja toisena päivänä salaatin kanssa
Perunasämpylät ovat niin hyviäkin, jotenkin niin pehmeän kuohkeita. Voitele sämpylät. Voitele sämpylät. Perunamuusia jäi yli ja kun sitä ei poiskaan viitsi heittää niin se oli sitten sämpylöiden paikka
Näistä tuli lempparisämpylät porkkanasämpylöiden ohella. Kakkuviikarin blogissa taikina kaulittiin ja leikattiin neliöiksi pizzapyörällä, mutta minä tein sämpylät