Syön salaattia käytännössä kaksi kertaa päivässä - lähes aina lounaalla sekä illallisella. Viime viikolla perinteinen salaattipohja kurkulla ja tomaatilla alkoi kyllästyttää
Tämä salaatti käy hyvin yksinäänkin ruokana, mutta sopii hyvin myös esimerkiksi kalan kanssa. Salaatti on ehdottomasti parhaimmillaan vähän ennen tarjoilua tehtynä
Kirjan julkkareissa tarjoiltua lohta purjotuhkalla kuorrutettuna täytynee itsekin valmistaa sekä savustettua punajuuri-fetasalaattia ja chili-inkivääri-graavisiikaa
Revi salaatti tarjoiluvadille ja kaada maustunut couscous salaatti päälle. 200 g romaine-salaattia. Kiehauta vesi kattilassa ja lisää hyvin sekoittaen couscous ryynit joukkoon
Caprese on salaatti, jossa perinteisesti on mozzarellasiivuja tomaattisiivujen kera. Seuraksi vielä basilikanlehtiä, päälle loraus oliiviöljyä ja herkku on valmis
1. Huuhtele ja jaa jokainen tomaatti kahdeksaan osaan. Kuori ja halkaise kurkku pitkittäin, raaputa siemenet pois lusikalla ja leikkaa kurkku sitten 2x2 sentin kuutioiksi