Sekoita majoneesi, mehu ja kaneli. Itseasiassa söin tätä hurmaava salaattia ensimmäisen kerran viime kesänä, kun nyyttäri meiningillä kokoonnuttiin meidän terassille viettämään Baskimaan ihmeen, Josen läksiäisiä
salaattia, tomaattia, kurkkua, sipulia. Ei mitään erityistä makua, ei potkua, ei raikkautta, ei muuta kuin lihaa, liikaa liian makeaa majoneesia ja sämpylä
Salaatti voi joskus olla tylsää varsinkin jos yrittää välttää liikoja hiilihydraatteja, ja useimmissa voileipäkakuissa ja voileivissä valitettavasti melkein aina on jotain leipää, siis hiilihydraatteja Näitä hiilihydraatteja voi itse valita, miten paljon kuitua missäkin on kun itse valmistaa kakkunsa, mutta voi leipäkakun ei aina välttämättä tarvitse sisältää leipää, ja tässä jätinkin sen pois joten tätä kakkua voit syödä myös silloin kun vältätä hiilihydraatteja, mutta vain silloin, kun jätät sen leivän palan syömättä kakun kanssa
Sekoita majoneesi, jogurtti ja tomaattisose kastikkeeksi ja mausta se suolalla ja pippurilla. Odotin jotain hirveää harmaata, liimaista ja paakkuuntuvaa sotkua, mutta mistään en olisi salaattia syödessä arvannut sen olevan gluteenitonta
Rucola salaatti on kivan mausteista joten se sopii hyvin tähän pariksi, ja leipänä voit käyttää sitä leipää mitä milloinkin sattuu olemaan saatavilla, mutta mielestäni vaalea rapea leipä sopii hyvin kesään ja kevääseen, kun taas tummempi tai hapanleipä sopii paremmin tämän kanssa talvella ja syksyllä