Sekoita kerma ja chilikastike ja kaada silakkarullien päälle. 1 dl kuohukermaa. 1. Levitä silakkafileet nahkapuoli alaspäin ja ripottele pinnalle suolaa
Lado silakkarullat tasaisesti sipulin päälle. Sekoita kerma ja tomaattisose keskenään. 2,5-3 dl kermaa. Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin talouspaperin päälle
Sekoita kerma, kaviaari (mäti)ja silputtu tilli. 2½ dl kermaa (tai ruokakermaa). Uuni 225 astetta. Laita silakkafileet talouspaperin päälle nahkapuoli alas
Jos haluat rapusilakoista maidottoman, voit jättää kerman kokonaan pois tai vaihtaa sen esimerkiksi soijakermaan, täyteläiseen mantelimaitoon tai kookoskermaan
Kaada päälle kerma ja laita uuniin 175 asteeseen. (Vähintään kuitenkin 40 min) ½ kiloa silakkafileitä300g pekonia1 iso purjo tikuiksi leikattunaValkopippuria(suolaa oman maun mukaan, musta ei tartte kun pekoni on jo niin suolaista)2,5 dl kuohukermaa