Lypsä makkara siskonmakkaran tapaan pieninä palleroina pannulle. Henri Alénin kirja Vuoden keittokirja on jo muutamaan otteeseen todettu meilläkin varsin asialliseksi opukseksi
Kyllähän siskonmakkarasta monia muitakin ruokalajeja voisi tehdä, vaan meillä keitto on tykätyin. Puristele sitten siskonmakkarat sormien välistä pieninä (mulla ei sihti oikein pelannut ja osasta palleroista tuli isompia) pallosina suoraan keiton sekaan
Nostele pallerot reikäkauhalla syrjään ja keitä spagetti ko. Koulun siskonmakkarasopasta lähtenyt trauma on sitkeässä, enkä siis yrittänytkään alkuun tarjoilla keittona tätä herkullista lihajalostetta
Paista niin, että pallerot saavat väriä molemmille puolille. Törmäsin jo aikoja sitten Suolaa & hunajaa –blogissa siskonmakkaraa ja salsicciaa -reseptiin, johon rakastuin heti ensimmäisen kokkauskerran jälkeen
Lisää kerma, siskonmakkarat ja basilika. Tämä resepti ei ehkä ole oikein "sesonkiin sopiva", mutta koska lasten lempiruokiin edelleenkin kuuluu "makarooni" ja uusia perunoitakaan ei ihan joka päivä jaksa syödä, tein perusnakkikastikkeen sijaan pastakastikkeen siskonmakkaroista
Ota pallerot pois pannulta ja ala kuullottaa sipulia, porkkanaa ja valkosipulia. Purista siskonmakkarat itseäsi miellyttäviksi palleroiksi pannulle ja paista niihin sopiva väri
Tänään valmistin siskonmakkarakeittoa. En tiedä, kuinka yleistä raakamakkara on muualla maailmassa, mutta käsittääkseni siskonmakkara on Suomessa aikamoinen herkku, vaikkei se olekaan yleisin ruoka-aineksista
Siitä on muuten aikaa kun olen viimeksi syönyt siskonmakkarakeittoa. Siskonmakkarakeitto. 500 g raakaa siskonmakkaraa. Pursota siskonmakkarasta liemeen palleroita ja anna porista vielä 5 minuuttia. 500 g raakaa siskonmakkaraa. Pursota siskonmakkarasta liemeen palleroita ja anna porista vielä 5 minuuttia *