Skonssit ovat aivan superhelppo ja nopea valmistaa ja lisäksi ne ovat niin superhyviä, jotta tällä ohjeella on pakko pyöräyttää skonssit kerran jos toisenkin
Ja muistakaa että uunit ovat eri tehoisia, eli viitteellinen ohje. Skonssit, kauraiset skonssit. Käytännössä ei mikään muu kuin nimi mutta kuitenkin skonssit on hieman paksumpia
Ohje. Skonssit kannattaa kuitenkin syödä uunituoreena, jolloin ne ovat parhaimmillaan. Ohje. Nämä cheddar-skonssit ovat niin hyviä ettei ole huolta tuleeko ne syötyä tuoreena
Esimerkiksi puolukasta saa pyöräytettyä nopeasti Lingonberry Curdia, joka sopii monien leivonnaisten täytteeksi tai maistuu vaikka Sconesien kanssa iltateellä (itse jätin tuosta linkin skonssien ohjeesta tällä kertaa unikonsiemenet pois, muuten ohje 1
se sivuilta mukavantuntuisen skonssiohjeen, ja päätin kokeilla sitä. Alla ohje suoraan kopioituna, lukijani ymmärtänevät kyllä ruotsia sen verran, ettei ongelmia tulkkauksessa tule
Ohje. Ohje. Töissä on tällä hetkellä niin hiljaista, että kaikki hedelmätkin meinaa mennä huonoksi ja joutua suoraan roskakoriin, ennen kuin ne keretään syödä