Skonssit uunissa reseptejä

Suolaiset skonssit

Suolaiset skonssit

Skonssit ovat aivan superhelppo ja nopea valmistaa ja lisäksi ne ovat niin superhyviä, jotta tällä ohjeella on pakko pyöräyttää skonssit kerran jos toisenkin
Skonssit kruunaavat aamupalan!

Skonssit kruunaavat aamupalan!

Skonssit ja brunssit. Skonssit maistuvat aina parhailta tuoreina, vielä lämpiminä, joten näitä ei kannata valmistaa ennakkoon, vaan tarjoilla reilusti iltapäiväteellä, jos aikainen aamu ei nappaa
Skonssit – englantilaiset teeleivät

Skonssit – englantilaiset teeleivät

Voitele skonssit vatkatulla kananmunalla ja paista 220-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia, kunnes skonssit tummuvat kauniisti päältä. 220-asteisessa uunissa noin
Skonssit, teeleivät

Skonssit, teeleivät

Skonssit, kauraiset skonssit. Käytännössä ei mikään muu kuin nimi mutta kuitenkin skonssit on hieman paksumpia
Skonssit

Skonssit

Skonssit syödään mahdollisimman nopeasti uunista ottamisen jälkeen. Voitele skonssit halutessasi maidolla tai munalla

Skonssit

1. Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Nypi kuivat aineet ja rasvat sormin murumaiseksi seokseksi. Lisää kerma (ja juustoraaste), sekoita tasaiseksi
Skonssit mansikkatäytteellä

Skonssit mansikkatäytteellä

Halkaise skonssit ja levitä väliin mascarponeseosta ja paloiteltuja mansikoita. 1. Sekoita jauhot, sokeri, suola ja leivinjauhe kulhossa
Skonssit

Skonssit

Tarjoile skonssit lämpöisinä tai saman päivän aikana. Skonssit voi tuoreena pakastaa.  Voitele  kananmunamaitoseoksella ja paista 200 asteisessa uunissa n
Mureat skonssit

Mureat skonssit

lämpimät skonssit, hyvä kirja ja teetoti. Tarjoa mureat skonssit vastapaistettuina. Sipaise skonssit maidolla tai kermalla, ripottele pinnalle juustoraastetta
Herkulliset Skonssit

Herkulliset Skonssit

Skonssit. Skonssit voi nauttia joko suolaisen tai makean täytteen kanssa, itse tein kumpaakin. Paista skonssit 200 asteessa, uunin keskitasolla kunnes ne ovat hieman ruskistuneet. Paista skonssit 200 asteessa, uunin keskitasolla kunnes ne ovat hieman ruskistuneet
Skonssit gluteenittomat

Skonssit gluteenittomat

Paista uunissa 225 asteessa n. 10 skonssia. 500 g kaurajuomaa. 120 g soijajauhoja*. 120 g riisijauhoja. 8 g psyllium- jauhetta

Sitruunaiset skonssit

Voitele skonssit munalla. Hyvää uudenvuoden iltaa itse kullekin. Näin uudenvuoden aattona syömme vasta illalla
Skonssit eli teeleivät  pähkinätwistillä

Skonssit eli teeleivät pähkinätwistillä

Koska kyseessä on sooda/leivinjauhe-taikina, leipäset kohoavat vasta uunissa. Skonssit eli suomeksi yleiskielellä teeleivät on perinteinen skotlantilainen, yleisemmin makeana syötävä leipänen
Kasvispata skonsseilla

Kasvispata skonsseilla

Myös nesteen määrää kannattaa tarkkailla, mutta kannattaa huomioida että padan päälle tulevat skonssit imaisevat ihanasti padan nestettä itseensä
KOLME ERILAISTA SKONSSIA

KOLME ERILAISTA SKONSSIA

Oikeesti, suklaahippuskonssit ja kermavaahto . Heippa kaikki. Miten teidän viikko on mennyt. Mä oon leiponut paljon ja luvassa ensi viikolla mm
Piparminttu-mansikkahillo ja skonssit

Piparminttu-mansikkahillo ja skonssit

Valmista sitten skonssit. Tarjoile skonssit lämpiminä mansikkahillon kanssa. Paista 225-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia. skonssit (10-12 kpl)