Skonssit reseptejä

Suolaiset skonssit

Suolaiset skonssit

Skonssit ovat aivan superhelppo ja nopea valmistaa ja lisäksi ne ovat niin superhyviä, jotta tällä ohjeella on pakko pyöräyttää skonssit kerran jos toisenkin
Skonssit kruunaavat aamupalan!

Skonssit kruunaavat aamupalan!

Skonssit ja brunssit. Skonssit maistuvat aina parhailta tuoreina, vielä lämpiminä, joten näitä ei kannata valmistaa ennakkoon, vaan tarjoilla reilusti iltapäiväteellä, jos aikainen aamu ei nappaa
Skonssit – englantilaiset teeleivät

Skonssit – englantilaiset teeleivät

Voitele skonssit vatkatulla kananmunalla ja paista 220-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia, kunnes skonssit tummuvat kauniisti päältä
Skonssit (Scones)

Skonssit (Scones)

Juustoskonssit. Omenaskonssit. Jaa taikina kahdeksaan osaan, muotoile palat pellille leivinpaperin päälle ja voitele munalla
Skonssit, teeleivät

Skonssit, teeleivät

Skonssit, kauraiset skonssit. Käytännössä ei mikään muu kuin nimi mutta kuitenkin skonssit on hieman paksumpia

Makeat skonssit

Paista skonsseja 225 asteen uuninlämmössä noin 10 minuuttia, kunnes skonssit ovat kohonneita ja kauniin värisiä
Skonssit on monet...

Skonssit on monet...

s. a. n. o. i. H. y. l. e. ,. k. u. t. v. h. ä. p. Y. r. m. j. U. ö. N. P. M. O. d. (. K. ). V. L. g. J. S. [. ]. E. b. 1. 9. 4. 2. 0. 5. c. I. -. 3. T. d l. t l
Skonssit (Scones)

Skonssit (Scones)

Siirrä skonssit leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Nauti skonssit aina vastapaistettuina, mieluiten lämpiminä
Skonssit

Skonssit

Skonssit syödään mahdollisimman nopeasti uunista ottamisen jälkeen. Voitele skonssit halutessasi maidolla tai munalla
Skonssit purkissa

Skonssit purkissa

R. u. o. k. a. t. m. i. n. e. v. l. h. j. p. r. d. y. s. ,. A. ä. ö. J. g. M. S. D. Y. C. f. N. (. ). L. P. O. K. 8. -. 1. 2. c. =. 3. 7. 5. 0. /. V. +. Ä. T. ". t l

Skonssit

1. Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Nypi kuivat aineet ja rasvat sormin murumaiseksi seokseksi. Lisää kerma (ja juustoraaste), sekoita tasaiseksi
Skonssit mansikkatäytteellä

Skonssit mansikkatäytteellä

Halkaise skonssit ja levitä väliin mascarponeseosta ja paloiteltuja mansikoita. 1. Sekoita jauhot, sokeri, suola ja leivinjauhe kulhossa

Klassiset skonssit

Lisää lopuksi sekaan maito ja korintit. Sekoita taikina tasaiseksi, mutta älä vaivaa. Muotoile taikinasta paksu pötkö jauhotetuin käsin ja jaa se noin 12 palaan