Skonssit ovat aivan superhelppo ja nopea valmistaa ja lisäksi ne ovat niin superhyviä, jotta tällä ohjeella on pakko pyöräyttää skonssit kerran jos toisenkin
Skonssit ja brunssit. Skonssit maistuvat aina parhailta tuoreina, vielä lämpiminä, joten näitä ei kannata valmistaa ennakkoon, vaan tarjoilla reilusti iltapäiväteellä, jos aikainen aamu ei nappaa
s. a. n. o. i. H. y. l. e. ,. k. u. t. v. h. ä. p. Y. r. m. j. U. ö. N. P. M. O. d. (. K. ). V. L. g. J. S. [. ]. E. b. 1. 9. 4. 2. 0. 5. c. I. -. 3. T. d l. t l
R. u. o. k. a. t. m. i. n. e. v. l. h. j. p. r. d. y. s. ,. A. ä. ö. J. g. M. S. D. Y. C. f. N. (. ). L. P. O. K. 8. -. 1. 2. c. =. 3. 7. 5. 0. /. V. +. Ä. T. ". t l
Lisää lopuksi sekaan maito ja korintit. Sekoita taikina tasaiseksi, mutta älä vaivaa. Muotoile taikinasta paksu pötkö jauhotetuin käsin ja jaa se noin 12 palaan