Smetana reseptejä

Moskovan Pata

Moskovan Pata

"Smetanaa, Aurajuustoa. Lisää smetana, laakerinlehdet ja murusta Aurajuusto mukaan. 240g Smetanaa. 240g Smetanaa
Pikkusuolaisia taas

Pikkusuolaisia taas

Sekoita tuorejuustot keskenään, sitten sekaan pikkelssi ja smetana, lopuksi meetwursti ja ruohosipuli
Monen tunnin kanapata

Monen tunnin kanapata

Lusikoi päälle smetana ja tomaattipyree. 1 prk smetanaa. 1 prk smetanaa. Jos on aikaa, kannattaa tehdä pataruokaa
Broileria smetanakastikkeella

Broileria smetanakastikkeella

Sulata hunaja pannulla vesitilkan kera, lisää smetana, kerma, soija ja pippuri. 2 prk smetanaa. 2 prk smetanaa
Igorin kana

Igorin kana

Igorin siitä tekee varmaan smetana ja suolakurkku. Lisää joukkoon sokeri, suola, kanaliemi, pyree ja smetana
Mainio syksyinen lihapata

Mainio syksyinen lihapata

Sekoita joukkoon myös smetana. 120 g smetanaa. Nyt on pakko myöntää, että lihoissa on todellakin eroa. Yleensä ei nautaa tule juuri ostettua, mutta kun lähikaupassa oli tarjolla kunnon Herefordin rotukarjan lihaa, niin pakkohan sitä oli ostaa
One pot -pasta Igorin tapaan

One pot -pasta Igorin tapaan

Kaada pannulle kanaliemi, tomaattipyree ja smetana. 240g smetanaa. 240g smetanaa. Igorin kana on jo klassikoksi muodostunut parin vuoden takainen somehitti, joka sai alkunsa Peggyn pieni punainen keittiö-blogin reseptistä
Igorin kana

Igorin kana

Pehmeä suussa sulava kana, makea paprika, sipuli, persilja, maustekurkku ja herkullinen kastike smetanasta, niistä on Igorin kana tehty
Kasvissosekeitto

Kasvissosekeitto

Myös kaapissa olleen smetanan laitoin loppuvaiheessa keiton sekaan antamaan täyteläistä makua ja samettista rakennetta
Meilläkin! Kanaa Igorin tapaan

Meilläkin! Kanaa Igorin tapaan

kauppalistassa luki smetana, tulin kotiin ranskankerman kanssa. Seuraavalla kerralla teen sen smetanan kanssa
BLINIT KAIKILLA TÄYTTEILLÄ!

BLINIT KAIKILLA TÄYTTEILLÄ!

Blinit nautitaan perinteisesti mädin, punasipulin ja smetanan kanssa, mutta täytteiksi sopivat myös poro, katkaravut, kinkku, lohi, juusto sekä makeat marjat hunajan ja mascarponen kera
Moskovan pata

Moskovan pata

Ihan hemmetin hyvää pataa, homejuusto ja smetana kruunaavat tämän loistavan uuniruoan. Ota pata uunista, poista laakerinlehdet ja lisää aurajuusto ja smetana
Kasvislasagne

Kasvislasagne

Lisää fariinisokeri, tomaattipyre, tomaattimurska, basilika sekä smetana joukkoon. 100 g smetanaa. 100 g smetanaa