Sokerikakkupohja. )terveisinErja Sokerikakkupohja. 3 munaa. 65 g hillo- ja marmeladisokeria. 65 g maitoa. 3 munaa sokeria. 65 g hillo- ja marmeladisokeria. 65 g maitoa
Sokerikakkupohja. 26 cm irtoreunavuoan avulla. 4 munaa. vähintään 6 tuntia tai yön yli. 26 cm kakkuvuoan reunat. jääkaappiin jähmettymään ainakin 6 tunniksi, mielellään yön yli. 26 cm. 4 munaa
Normaalisti annan perus sokerikakkupohjan vetäytyä yön yli ennen leikkaamista. 16 annosta, gluteeniton. 3 munaa. Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan (∅ 26 cm) pohjan ja reunan väliin. 16 servings, gluten-free. Line a piece of baking paper between the base and sides of a springform cake tin (∅ 26 cm). 16 annosta. 3 munaa 1 dl sokeria
Kakkupohjana on tavallinen sokerikakkupohja, ja moussen resepti on helppo sekä liivatteeton. 15cm vuokaan leivottu sokerikakkupohja, joka on kostutettu 1 dl vaniljamaidolla ja leikattu kolmeen osaan. 150 g mignonmunia (3 munaa). 60 g tuummaa suklaata. 15cm vuokaan leivottu sokerikakkupohja, joka on kostutettu. 150 g mignonmunia (3 munaa). 60 g tuummaa suklaata