Sokerimassan käsittely reseptejä

Täydellinen suklaakakku!

Täydellinen suklaakakku!

Se ei myöskään silloin rikkoudu käsittelystä. Alkuperäinen ohje kehottaa jäädyttämään kakkuja ensin 10min, ja sitten irrottamaan vuoista ja odottamaan tunnin ennen käsittelyä
Frozen-täytekakku

Frozen-täytekakku

Jää on myös aika tahmeaa joten käsittely kannattaa pitää minimissä. Moi. Tässä tyttäreni 3-vuotissyntymäpäivien täytekakku
Naimiskakkuja.

Naimiskakkuja.

Jos joku sanoo että sokerimassan kaulitseminen ja käsittely on heleppoa. ei se miun mielestä marsipaanin käsittelyä helpompaa ollut oikeastaan missään suhteessa
Valmistujaiskakku sairaanhoitajalle

Valmistujaiskakku sairaanhoitajalle

(500 gramman pakastemansikkapussista sain tämän käsittelyn jälkeen 300g mansikkasosetta. 500 gramman pakastemansikkapussista sain tämän käsittelyn jälkeen 300g mansikkasosetta
Äitienpäiväkakku

Äitienpäiväkakku

Maku oli myös hyvä, joten nyt löytyi vaihtoehto pahanmakuisen sokerimassan tilalle kirkkaanvalkoista kuorrutusta halutessa
Pääsiäisen täytetyt suklaamunat

Pääsiäisen täytetyt suklaamunat

Ystäväni pyytää minua pesemään kananmunat ennen niiden jatkokäsittelyä, sillä ovathan munat peräisin kanan pers**estä

With Canon You Can

Tehtävä opetti paljon uutta sokerimassankäsittelystä ja muotokakkujen teosta. Menin vuosia sitten lupaamaan, että tekisin kameran mallisen täytekakun

Kurssille??

Onko sokerimassankäsittely sinulle uutta. Haluaisitko oppia koristeiden valmistusta. Haluaisitko vinkkejä langoitettujen sokerikukkien tekoon
Hirviöhedelmät

Hirviöhedelmät

Tietopaketti suklaan sulatuksesta, käsittelystä ja temperoinnista löytyy täältä. Tässä nopeita ja kevyitä herkutteluvaihtoehtoja halloweeniksi
Marsipaani/sokerimassaruusujen valmistus

Marsipaani/sokerimassaruusujen valmistus

Itse jo massojen käsittely vaatii harjoittelua, jotta tietää miten ne käyttäytyy. Olen joskus aiemminkin julkaissut minun tyylillä valmistettujen kakkuruusujen teko-ohjeen
Muumikakku

Muumikakku

Täytekakku täytteineen ja kostukkeineen alkaa sokerimassan alla "itkeä", eli kaikki kosteus sulattaa sokerimassaa