Mehevän, espressojauheella maustetun, suklaakakun välissä on Nutellakreemi, kuorrutus on suklaalla, kaakaolla ja espressojauheella maustettua Mascarpone-kermaa ja kaiken kruununa on tummasta suklaasta ja kermasta tehty suklaaganache
Sekoita keskenään sula suklaa ja mascarpone. Melkoisen suklainen suklaatäytekakku (monelle. Vispaa kerma jämäkäksi vaahdoksi ja lisää siihen suklaa-mascarpone seos
tämä suklaatäytekakku on tehty tällä pohjalla. Kakkujen pohjaosana käytettävä suklaakakku paistetaan uunipellillä, kypsästä levykakusta otetaan pyöreällä muotilla kiekkoja, pursotetaan kahden pyöreän kiekon väliin mascarpone-kermaa ja päälle valutellaan suklaaganachea ja koristellaan vielä marjoilla ja vaikka mintun- tai sitruunamelissan lehdellä
Sekoita kerman joukkoon mascarpone ja sulatettu suklaa. Suklaatäyte ja kuorrutus4 dl vispikermaa2 tl vaniljasokeria200 g mascarponea200 g taloussuklaata(väliin noin 4 rkl Lemon Curd -tahnaa)Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa
Sekoita mascarpone ja sulanut suklaa sekaisin. 175 astetta, 45 minTäyte1 iso ja 1 pieni purkki säilykepäärynöitä2 pussia Pätkis minibites -karkkeja250 g mascarponea2 dl kermaan. 250 g mascarponea