Miehellä oli perjantaina synttärit. Ukko kultani täytti neljännen kerran 30 (hehheh. ) ja päätimme viettää kavereiden kesken rennot piknik-synttärit takapihallamme kun säätkin jaksavat edelleen suosia
Englantilaisista perinteistä parhain täytynee olla iltapäivätee, afternoon tea. Kolmikerroksiselle tarjottimelle kootaan kokoelma suolaisia ja makeita suupaloja
Macaronit ovat ranskalaisia mantelileivoksia. Ne kaakaomacaronit löytyvät täältä. Emma oli kirjassaan koristellut niin kauniisti macaronit, että matkin sieltä vähän tyyliä
Pienet suolaiset ja makeat suupalat kuuluvat teehetkeen kuin Makuunin irtokarkit Hulin suuhun. Näitä olivat tummat viinirypäleet, juustot, suolakeksit, kuivatut taatelit, macaronit sekä Oxygenol-pariskunnan ”lempi”suklaat (Lindt-suklaat)
Suolaiset ja makeat oli järjestetty omille puolilleen vitriiniin. Sen sijaan 4-5 euroa maksavat reilut suolaiset leivät ja ihanat makeat leivonnaiset vaikuttavat hintansa väärteiltä
Suolaiset tarjottavat. Macaronit tilasin Patisserie Teemu & Markukselta. Vielä kun oppisi järjestämään juhlat, joista vieraat eivät poistu pakasterasiat kainalossa
Tässä yhtenä sunnuntaina piipahdin Irmalla kuvaamassa videon siitä, kuinka macaronit valmistuvat. Hyvin tehdyt macaronit maistuvat muultakin, kuin sokerilta ja ne näyttävät kauniin ja tasaisen pyöreiltä
Sinihomejuustomacaronit saivat koristeen unikonsiemenistä ja ruohosipulimacaronit vihreästä väristä. Jäähdytä macaronit hyvin ja valmista sinihomejuustotäyte vatkaamalla kerma vaahdoksi
Macaronit. Kaikissa macaronresepteissä painotetaan kuinka tärkeää mantelijauheen siivilöinti macaronien teossa on, mutta itse koin, että macaronit onnistuu kummallakin tavalla