Suppilovahvero ruokaohjeet reseptejä

Ruokaohje: 3x nokkoskeitto

Ruokaohje: 3x nokkoskeitto

Sieni-nokkoskeitto (kuivattu suppilovahvero). Liota suppilovahveroita hetki nestetilkassa. 1 dl kuivattu suppilovahvero. 1 dl kuivattu suppilovahvero
Marinoidut suppilovahverot

Marinoidut suppilovahverot

500 g suppilovahveroita. Laita sienet puhtaaseen lasipurkkiin, kiehauta loput ainekset kattilassa ja kaada sienten päälle
Pikkelöidyt suppilovahverot

Pikkelöidyt suppilovahverot

Pikkelöidyt suppilovahverot ovat helpot tehdä ja sopivat lisukkeeksi monenmoisille ruuille. 300 g suppilovahveroita puhdistettuna
Tagliatellea ja suppilovahveroita

Tagliatellea ja suppilovahveroita

Silppua suppilovahveroita hieman pienemmäksi. tuoreita suppilovahveroita. Laita paistinpannulle voita, lisää sienet ja anna nesteiden haihtua pois
Hirvi kukkona

Hirvi kukkona

suppilovahveroita. Silppua sienet, purjo ja yrtit sekä puolet pekonista. Kuumenna paistinpannu ja paahda sienet pekonisilpun ja maustevihannesten kanssa rapeiksi
Gluteeniton sienipiirakka

Gluteeniton sienipiirakka

0,5 l suppilovahveroita (tai mustia torvisieniä). 1. Sekoita pohjan jauhoihin leivinjauhe, nypi rasva ja lisää perunasose
Fileepalat sienirisoton kera

Fileepalat sienirisoton kera

tatteja, lampaankääpiä, suppilovahveroita tai mustia torvisieniä. Leikkaa filee kalvottomaksi ja viipaloi puolen sentin vahvuisiksi paloiksi
Juustoinen sienipiiras

Juustoinen sienipiiras

Silppua sellaiseen käytettävät sienet, esimerkiksi kantarellit, tatit, lampaankääpä tai suppilovahverot tai mustat torvisienet ja kuumenna pannulla omassa liemessään
Riistamakkarat

Riistamakkarat

1 dl tuoreita tai kuivattuja, liotettuja suppilovahveroita tai muita kauden sieniä. Silppua sipuli ja kuullota oliiviöljytilkan kanssa pannulla
Suppilovahveropikkelssi

Suppilovahveropikkelssi

Suppilovahveropikkelssi maistuu monen ruoan kanssa. Kun sokeri on sulanut lisää suppilovahverot. suppilovahveroita

Sienillä gratinoitua kukkakaalia

tatteja tai suppilovahveroita. Keitä kukkakaaleja miedosti mineraalisuolalla maustetussa vedessä noin viisi minuuttia
Sienicappuccino

Sienicappuccino

kehnäsieniä, orakkaita, tatteja, suppilovahveroita tai mustatorvisieniä). 1. Puhdista ja paloittele sienet
Peuramureke

Peuramureke

Sienet sointuvat oivallisesti peuranlihan kanssa, varsinkin suppilovahvero, ja kermainen riistakastike kruunaa ruoan