Tinskun keittiössä oli mietitty, että mitäpäs jos voisi skipata sienten liottamisen (ja kenties jopa suolasienien tekemisen, jos olet itse nekin salaattia silmälläpitäen väsännyt) ja tehdäkin salaatti tuoreista suppilovahveroista
Tulinen tomaatti-pecanpähkinäsalaatti. Tulinen lisäkesalaatti. Lisää ja sekoita varovasti lopuksi pähkinät ja revitty rucola jääkaapissa vetäytyneen tomaatti-chilisalaatin joukkoon ja tarjoile salaatti
Lisukkeiksi sopivat perunasose, salaatti, suppilovahverot ja paistetut kirskikkatomaatit. Lisukkeiksi paistoin pannulla suppilovahveroita, kirsikkatomaatteja ja lisäksi tuoretta salaattia
Salaatti kaalikääryleille. Nostele salaattikeräsalaattipedille. 400 g suppilovahveroita tuoreita ja pienittynä. 400 g suppilovahveroita tuoreita ja pienittynä
salaattia. Litra suppilovahveroita. Paista pihvit, pidä lämpimänä ja sillä aikaa kun perunat kylpevät öljyssä, valmista salaatti ja sitten vain annokset lautasille ja ääntä kohti
Hyvin maustetut suppilovahverot ovat hyviä salaattina. Tähän aikaan vuodesta monien sienestäjien pakastimet tai kuivakaapit tursuilevat suppilovahveroista ja sienikastiketta on tullut syötyä yliannos
Suppilovahverosalaatti paahtoleivällä. joten niistä syntyi sopivasti paahtoleivän päälle salaattia. Kuivattuja suppilovahveroita on vielä muutama kourallinen jäljellä,