Tinskun keittiössä oli mietitty, että mitäpäs jos voisi skipata sienten liottamisen (ja kenties jopa suolasienien tekemisen, jos olet itse nekin salaattia silmälläpitäen väsännyt) ja tehdäkin salaatti tuoreista suppilovahveroista
Aloitin helpoista eli kantarelleista ja suppilovahveroista, etenin varoen rouskuihin ja orakkaisiin, nyt jo hifistelen kehnäsienien ja mustavahakkaiden tuntemuksella
Minttukastiketta taas on oltava lampaan kanssa, suolasienistä on kiva tehdä sienisalaattia, Ja jääkaapissamme on myös vaihtelevasti hapankaalia, juureksia, kukkakaalia, parsakaalia ja kaalia joista on kiva ex tempore tehdä ruokaa
Kantarelleista osa päätyi herkulliseen sienisalaattiin, jonka ohjeen jaan nyt teille. Jiihaaa. Sieniä, mustikoita, vadelmia, ihan paras vuodenaika menossa
Syyskuun suosituin resepti tässä blogissa on ollut sienisalaatin ohje. Hauskaa. Se kertoo siis hyvästä sienisaaliista, josta on toki saatu kuullakin monin paikoin
Etikkasienistä voi tehdä sienisalaattia ja käyttää niitä esimerkiksi sieni-jauhelihapihveissä. laakerinlehdet kannattaa tuupata liemeenVoihan ihanuus - suppilovahveroita kasvaa metsissä kuin sieniä sateella