1/4 pkt Koskenlaskija paprika sulatejuustoa. 1/4 pkt Koskenlaskija paprika sulatejuustoa. Sunnuntain päiväruoaksi tuli tehtyä suppilovahveroita kun kaupasta löytyi edellisenä päivänä ihan tuoreina näitä herkullisia sieniä
2 kourallista kuivattuja suppilovahveroja tai vastaava määrä tuoreita/pakastettuja8 dl vettä1 kasvisliemikuutio tai vastaava määrä fondia1 sipuli1-2 valkosipulinkynttä2 rkl voita0,5 rkl rakuunaa3-4 rkl vehnäjauhoja2 dl maitoa1/3 pkt koskenlaskija sulatejuustoapippuria myllystäsuolaa tarvittaessaTeko-ohje
3 dl puhdistettuja supppilovahveroita1 iso sipuli1-2 rkl voita1 kasvisliemikuutio8 dl vettä2 dl kermaaripaus suolaa1 tl rakuunaa25 g koskenlaskija voimakas sulatejuustoa Paista kattilassa sieniä niin kauan voissa, että neste haihtuu lisää sitten joukkoon sipuli kuutiot