1. Hienonna sienet ja keitä (fresaa) öljyssä. 2. Lisää kattilaan rasva ja sekoita siihen vehnäjauhot. Lisää veteen sekoitettu lihaliemi vähitellen hyvin sekoittaen
Jos pakastimesta löytyy vielä suppilovahveroita, tai saahan niitä kaupastakin, niin nyt kannattaa tehdä huomiseksi Naistenpäiväksi herkullista suppilovahverokeittoa
S. u. p. i. l. o. v. a. h. e. r. n. k. s. t. ä. ,. m. y. j. J. ö. d. E. -. U. P. I. L. O. V. A. H. R. K. T. (. 4. g. ). 2. 1. 5. 0. 3. 9. /. b. c. f. d l. t l
Sienikeitto on meillä yksi niitä joka viikon perusruokia. Sitä on ehditty meillä vuosien varrella maustaa aika monella erilaisella tuorejuustolla - mutta nyt löytyi vahingossa uusi juustosuosikki siihen soppaan
viidelle50 g kuivattuja tai 3-4 dl pakastettuja suppilovahveroita*80 g sipulia puolikkaina2 valkosipulinkynttä10 g rypsiöljyä 1 l vettä (korvaa osa sienien liotusliemellä)35 g vehnäjauhoja1 kasvisliemikuutio2 dl kermaa1/2 tl meiramia persiljaa1
Suppilovahverokeittoa söimme tänään töistä kotiutumisen jälkeen. Viime kuussa kirjoittamani mustatorvisienikeitto-postaus on kerännyt kamalasti lukijoita, on siis ilmeisen selvää, että ihmiset etsivät tähän vuodenaikaan sieniä sisältäviä reseptejä
1. Puhdista ja pilko sienet, kuori ja hienonna sipuli ja kuullota kaikki öljyssä. Lisää kasvisliemi, tomaattimurska ja mausteet ja anna hautua 15–20 minuuttia