Suppilovahverot etikkaliemessä reseptejä

Maukas sienikeitto

Maukas sienikeitto

Eihän niistä sienien omaa makua pitkän etikkaliemessä lilluttelun ja yön yli liotuksen jälkeen juuri enää erottanut, mutta onneksi keiton muut perusainekset varmistivat jälleen sen, että onnen huokauksilta ei tämänkään erän kohdalla ruokapöydässä vältytty

Joulun ruokakinkerit

Uusia tuttavuuksia tänä vuonna olivat silakkaboquerones, hirven routapaisti ja umpisuolaliha, viskillä marinoitu graavilohi, rapulimesalaatti, kasvikset lasimestarin tapaan, paholaisen hillo, marinoidut suppilovahverot (jotka näemmä jäivätkin syömättä, koska avaamaton purkki on vieläkin jääkaapissa, mur) ja viime kesältä säilötyt uudet perunat

Punasipulisienet

Valmista liemi. Keitä liemen aineksia noin 15 minuuttia. Siivilöi liemi ja kaada se kuumana lasipurkkiin