Ja niihin keittelin päälle vielä kinuskia. Yllätyin kyllä kuinka kauan kakkujen täyttämiseen meni, vaikka sainkin yhden reippaan kinuskinkeittäjän hetkeksi avukseni (kiitokset vain Lotalle)
Toiveena oli hillaa-kermaa ja kinuskia, koristeisiin valkoista ja keltaista (ei ruusuja). Tein kaksi 6 munan kakkua (läpimitta pohjalla 26cm), kostutukseen käytin ananastäysmehua ja väliin laitoin hilloja (1kg/kakku) + lakkahilloa ja vaniljaista kermaa Mascarbone juustolla, päälle keitin kinuskin
Kookospalmusokeri on väriltään aika ruskeaa, maultaan paahteista ja hieman kinuskista joten se tekee pohjasta myös hieman tummemman, mutta ei haitannut minua eikä kaiketi muitakaan kakun syöjiä
Muita toiveita kuin kinuskikuorrutus ei tilaajalla ollut, joten sain rakentaa täytteet haluamallani tavalla, missä on aina omat haasteensa, kun vaihtoehtoja on lähes rajaton määrä
Kinuskikuorrutteella ja kirpeillä puolukoilla höystettynä tästä tuli todellinen namipala. Pohja ei kaivannut lainkaan kostutusta, vaan päällä oleva kinuski ja puolukat riittivät oikein hyvin
Kinuskimoussea Karpaloita. Ensimmäistä kertaa tein kinuskimoussea omasta kinuskista. Pyörähti vuosi lisää mittariin tänään, tai lähinnä ikuinen 22 v tuli kuudennen kerran täyteen
KINUSKI. Kun kakku on jäähtynyt ja täytetty, on aika tehdä kinuskipäällinen. Kinuski on valmista silloin, kun tiputat tipan vaikka leivinpaperille ja se jähmettyy nopeasti
Kinuskimoussea Karpaloita. Ensimmäistä kertaa tein kinuskimoussea omasta kinuskista. Pyörähti vuosi lisää mittariin tänään, tai lähinnä ikuinen 22 v tuli kuudennen kerran täyteen
Jos teet kinuskikakkua, pursota kerma ensin ja lisää notkea (mutta ei kuuma. Nyt ei ehkä ole se perinteisin täytekakkuaika vuodesta kenellekään, mutta olen viikon sisällä pyöräyttämässä kaksi täytekakkua kasaan perhettäni varten, joten aihe on minulla tuoreena mielessä