Monesti sekaan laitetaan hilloa ja vaniljakreemiä. Lisäksi listaan kakun työvaiheet, annan vinkkejä siihen kuinka simppeleillä keinoilla saat kakkusi näyttämään siistimmältä ja kerron kuinka konditorioissa hoidetaan täytekakkujen valmistus
Lähes aina kun on tilaisuus leipoa täytekakku, teen kermakakun. Valmiin kakun siirtäminen on hankalaa, koska keskusta on painavaa vaniljakreemiä täynnä
Periaatteessa tavallinen täytekakku, josta on koristeluvaiheessa leikattu keskeltä pala pois ja aukko on täytetty karamelleillä - tässä tapauksessa pienillä pääsiäismunilla
Leivon harvemmin täytekakkuja. ohje alla, käytin Sallisen vaniljakreemijauhetta ja laktoositonta kermaa)kostuttamiseen laktoositonta maitojuomaavadelmahilloakotimaisia tuoreita tai pakastevadelmia Päälle