Rakastaako joku muukin kuin minä appelsiinin ja suklaan yhdistelmää. Fazerina on aina ollut suosikkini, mutta paljon parempaa on Divinen reilun kaupan suklaa, joka on niin pehmoista maitosuklaata, että se sulaa suuhun eikä siinä ole "Fazerin makua" eli tympeää, läpitunkevaa perusmakua, joka on mielestäni kaikissa Fazerin suklaissa
Leikkaa täytekakkupohja kolmeen osaan. ) Täytteenä valkosuklaata ja persikkaa. reilusti valkosuklaata (miula meni kolme bandan levyä, kun osa suklaapaloista hajosi)
Paistan kakkurenkaassa täytekakkupohjat, hyydytän moussetäytteiset täytekakut ja nämä hyydykekakut. )Tässä kakussa on sydämenä suklaamousse eli kakun keskelle hyydytin ensin pienen suklaamoussekakun
) Hyviä suklaakakkupohjia on niin monenlaisia. Harvoin törmää huonoon suklaakakkuun. x) Kerran kokeilin jotain suklaakakkupohjaa, johon suklaa tuli rouhittuna