Sitten koitti koko päivän paras osuus, nimittäin otettiin suunnaksi ihana tapas-ravintola Pincho. Syötiin oikein pidemmän kaavan kautta kunnon illallinen alku-, pää- ja jälkiruokineen sekä tilattiin jopa lasilliset viiniä, hui
Illallinen oli kallein koskaan itse maksamani, 117,40 euroa, mutta oli kyllä joka lantin arvoinen elämys. Hintaan sisältyi myös salaattipöytä, mutta varsinaiseksi alkuruuaksi jaoimme tapas-lajitelman, Surtido de Tapas (17,90 €), joka sisälsi Gran Reserva Serrano -kinkkua, ilmakuivattua härkää, chorizoleikkelettä, 12 kk kypsytettyä Manchego -juustoa, boqueron anjoviksia, puugrillissä paahdettua paprikaa ja munakoisoa, marinoitua artisokkaa ja oliiveja
Chili - Tapas, omasta sadosta poimittua. Tällä kertaa meidän kolmen ruokalajin illallinen koostui valkosipuli-chilivoilla maustetuista etanoista, papu-pekonipaistoksesta Black Angus härän ulkofileen kera sekä jälkiruokana olleesta gluteenittomasta marjapannukakusta