Marengit on yksi puheenaihe usein eri leivontakanavilla, mietitään milloin sokeri lisätään, milloin sitruunaa tai etikkaa laitetaan, onko se tarpeellista, missä asteessa marengit olisi hyvä paistaa, mikä on helppo ohje
Ohje on muutettu suomen mittayksiköihin suoraan täältä joten siksi osa on grammoissa eikä deseissä. Cake popsien voittokulku alkoi vuonna 2009 kun New Yorkilainen leipomo Bakerella julkaisi kirjan kyseisistä tikkareista
Teko-ohje on hyvin samankaltainen kuin toffeen makuisissa pikkupaloissa. Ohje. Tee murotaikina erillisen ohjeen mukaan ja murskaa se jäähtymisen jälkeen
Ohje. Käytä pyöreää piparimuottia tikkarien muovaamiseen. Laita tikkarin tikku muotin alle. Nosta muotti varovasti pois ja tarvittaessa korjaa vielä tikkaria
Valmistus on helppoa, kun noudatat ohjeita, lue ne kuitenkin tarkasti. Näissä on myös hauska osuus se, että saat katsoa miten tikkari kasvaa purkissa joka päivä
Sain joululahjaksi ihanan suklaakirjan josta poimin tämän ohjeen. Ohje on kirjoitettu niinkuin kirjassa on, mutta tein (yllättäin) muuutoksia reseptiin
tripit ja muumi tikkarit. ) Mummulassa tein vesimeloni monsterin lisäksi sitruuna-juustokakun ilman liivatetta, tämäkin ohje Suklaapossulta sekä suolaiseksi oli poppareita, juurestikkuja ja tsatsiki sekä pieniä kolmioleipiä