Pilko lakritsi- ja salmiakkitoffeet ja lisää ne pieneen kattilaan yhdessä kerman kanssa. Kuorrutus. Kuumenna, kunnes toffeet sulavat ja keitä pari minuuttia
Toffeen makuinen kahvi on meijän suosikki. Kuorrutus. Kuorrutus. Nämä ovat vaan niin herkullisia ja vaikka ohjeeseen tulee piimää se ei suinkaan maistu piirakasta vaan tuo sen ihanan pehmeyden pohjaan
Samalla kun tein toffeen makuisia tikkareita ja muffinin näköisiä pikkupalloja, tein ylijääneestä murotaikinamurskasta myös näitä herkullisia mokkaa, kinuskia ja piparminttua sisältäviä keksipalloja eli tikuttomia keksitikkareita
Pohjataikinaan lisäisin turkinpippurirouhetta, hopeatoffeen maku oli liian mieto, mun mielestäni. Kuorrutus kannattaa tehdä tuplana, halkaista kakku ja laittaa puolet kuorrutteesta väliin
niitä valkosuklaamassasta ja Hopea toffee-karkeista tehdystä massasta. lempparikuorrutusohjeella. Raidat oranssiksi värjättyä valkosuklaamassaa ja Hopea toffee-karkeista tehtyä massaa
niitä valkosuklaamassasta ja Hopea toffee-karkeista tehdystä massasta. lempparikuorrutusohjeella. Raidat oranssiksi värjättyä valkosuklaamassaa ja Hopea toffee-karkeista tehtyä massaa
Kuorrutus. Tahmea toffeepala eli brittilaisittäin sticky toffee pudding on ollut Walesin tiikerin jälkkäritoiveena jo tovin, mutta aina se on jäänyt jostain syystä tekemättä