T. ä. m. f. u. d. g. e. o. n. h. i. k. a. t. s. j. ,. p. v. r. O. l. y. R. ö. L. (. ). A. P. N. 4. -. S. F. U. D. G. E. K. M. 2. 1. 0. x. c. 5. J. /. V. I. b. d l
dippaa lusikka toffeeseen ja valuta päälle kylmää vettä hanasta. Jos toffee kovettuu tai muuttuu sitkeäksi (ei siis lennä lusikasta pois), toffeemassa on valmista
Liesi kannattaa pitää pienellä lämmöllä jotta toffee sulaa. Itse tykkään jättää toffeen ”kokkareiseksi”, jotta brownieen jää hieman erilaista rakennetta
V. a. i. k. j. o. u. l. m. e. n. p. t. v. s. ,. ä. y. r. h. E. -. ö. d. T. B. S. c. f. P. g. K. M. &. b. J. 3. 0. 1. 7. 5. 8. 2. /. 4. L. (. ). O. t l. m l
1. 5. 2. 0. T. ä. s. t. e. i. n. u. k. l. a. p. r. M. h. o. j. d. S. m. y. ö. P. J. v. ,. R. 3. g. f. /. C. (. ). V. L. 7. 8. K. N. U. Ä. 4. B. w. F. c. b. n 5. T ä. k p. d l. t l