T. ä. m. f. u. d. g. e. o. n. h. i. k. a. t. s. j. ,. p. v. r. O. l. y. R. ö. L. (. ). A. P. N. 4. -. S. F. U. D. G. E. K. M. 2. 1. 0. x. c. 5. J. /. V. I. b. d l
AINEKSET. Toffee. 100g voita. 1dl sokeria. 1/2dl siirappia. 2 rkl maitoa. Lisäksi. riisimuroja. 1. Sulata voi kattilassa ja lisää muut aineet yllä olevassa järjestyksessä
Itse tykkään jättää toffeen ”kokkareiseksi”, jotta brownieen jää hieman erilaista rakennetta. Valmistan yleensä daimie pohjan ensimmäiseksi ja annan mehevöityä seuraavaan päivään, jolloin on moussen tekovuoro
Olen jokaisena blogaanivuonna tehnyt jouluksi taatelikakkua, tuunannut sitä suuntaan jos toiseen, on lisätty kahvia, suklaata, molempiakin samaan kakkuun
Suunnitelma oli tehdä popsit pelkästään tikun nokkaan, mutta pallerot eivät olleet kovin yhteystyöhaluisia, joten vaihdoin hieman tekotapaa kesken kaiken, heitin tikut nurkkaan ja tein lopusta omarkeksimassasta minikokoisia muffinin näköisiä pikkupopseja
V. a. i. k. j. o. u. l. m. e. n. p. t. v. s. ,. ä. y. r. h. E. -. ö. d. T. B. S. c. f. P. g. K. M. &. b. J. 3. 0. 1. 7. 5. 8. 2. /. 4. L. (. ). O. t l. m l
1. 5. 2. 0. T. ä. s. t. e. i. n. u. k. l. a. p. r. M. h. o. j. d. S. m. y. ö. P. J. v. ,. R. 3. g. f. /. C. (. ). V. L. 7. 8. K. N. U. Ä. 4. B. w. F. c. b. n 5. T ä. k p. d l. t l