Tortut reseptejä

Runebergin tortut

Runebergin tortut

T. ä. y. d. e. l. i. s. n. r. p. t. ö. m. o. a. v. j. u. P. h. R. b. g. k. -. ). S. 6. ,. ". (. 1. 8. 0. 2. V. K. ½. 3. –. J. L. M. f. N. E. 5. 4. A. k p. d l. t l. m i
Tuuloman torttu

Tuuloman torttu

T. ä. m. o. n. l. a. p. s. u. i. k. h. e. r. v. A. j. t. ,. ). M. y. P. d. V. O. 3. 2. 0. g. 1. /. 4. ½. K. 5. S. L. ö. -. R. d l. t l
RUNEBERGIN TORTUT

RUNEBERGIN TORTUT

Anna jäähtyä noin 10 minuuttia ja irrota tortut vuoista. Huomenta helmikuiseen talviaamuun. Tänään vietetään suuren suomalaisen kulttuurin henkilön merkkipäivää ja jokavuotiseen tapaan J
Runebergin tortut RAAKANA, kiitos!

Runebergin tortut RAAKANA, kiitos!

Tortut säilyvät jäääkaapissa kuulemma viikon, mutta maistuvat freesimmältä pakastimen uumenista otettuina ennen tarjoilua
Runebergin tortut

Runebergin tortut

H. e. l. m. i. k. u. n. 5. p. ä. v. t. R. b. r. g. ,. j. o. a. s. h. P. d. T. y. ö. f. 1. 6. N. O. 3. 2. 0. K. ½. M. S. V. L. 4. 7. -. d l. t l
Runebergin torttu

Runebergin torttu

T. ä. n. v. u. o. a. p. i. s. t. k. h. m. R. e. b. r. g. J. S. l. j. ,. y. d. 1. 7. 5. 4. 0. -. ). M. ~. H. ~ g
Runebergin tortut

Runebergin tortut

Tämä vuonna valmistin Runebergin tortut alla olevalla ohjeella. Runebergintortut. tässä vaiheessa sitä toivoo vaan, jotta tortut lähtevät hyvin irti
ALEKSANTERIN TORTUT

ALEKSANTERIN TORTUT

V. e. n. ä. j. k. i. s. a. r. A. l. t. I. m. o. u. v. S. 1. 8. 0. -. h. p. ,. P. 4. 7. 2. 5. B. y. E. g. J. d. ". K. N. ö. _. L. T. R. O. U. 9. 3. /. Y. c. (. ). _ l. d l
Runebergin tortut

Runebergin tortut

J. o. u. l. n. a. e. i. v. t. s. p. r. m. ä. R. b. g. h. T. k. K. f. ,. j. y. ö. (. 6. ). 5. 0. 1. 2. d. 7. O. V. L. S. P. /. 3. A. d l. t l
Ståhlbergin torttu

Ståhlbergin torttu

Löysin tämän ohjeen facebookin leivontaryhmän kautta. Tämä on melkein kuin brita-torttu. Pohja tehdään hieman eri tavalla kuin perinteisessä brita-tortussa
Runebergin torttu - Raakana kiitos

Runebergin torttu - Raakana kiitos

Runebergin raakatortut. Laita tortut jääkaappiin jäähtymään. Täältä löydät viimevuoden Runebergin tortut jotka käännettiin rullalle
Runebergin tortut

Runebergin tortut

 Runebergin päivä lähestyy ja nyt on tämän vuoden Runebergin tortut leivottu. Se millä ohjeella syntyvät parhaat (aidot) Runebergin tortut, jakaa ihmisten mielipiteet
Runebergin tortut

Runebergin tortut

R. u. n. e. b. r. g. i. t. o. k. l. v. a. y. h. m. p. s. N. ä. j. P. ö. O. d. ,. M. S. T. V. c. Y. L. J. I. E. (. 6. ). 1. 5. f. 0. 2. 3. K. 4. -. 7. A. d l. t l
Kuninkaiden torttu (Galette des rois)

Kuninkaiden torttu (Galette des rois)

Kauli voitaikinasta kaksi piirakkavuoan pohjan kokoista pyöreää levyä. Nosta toinen levyistä vuokaan ja laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen
Runebergin tortut

Runebergin tortut

40 g  manteleita120 g voita paloina80 g sokeria60 g fariini- tai muscovadosokeria2 munaa165 g vehnäjauhoja20 g kauraleseitä2 tl leivinjauhetta150 g créme fraíche120 g vadelmahilloaKostutus
Runebergin torttu

Runebergin torttu

P. e. r. i. n. t. s. a. p. ä. h. k. v. u. o. d. b. g. j. T. l. y. m. ,. 1. 9. 8. 0. -. H. N. 2. 5. 3. 7. V. L. +. R. K. /. ö. ). E. O. S
Runebergin tortut

Runebergin tortut

Kostuta tortut joko upottamalla kokonaan kostutusliemeen tai lusikoi kostuketta torttujen päälle. Runebergin torttuja leivon lähes joka vuosi, resepti vain vaihtuu