Tuorejuuston määrä tuntui aluksi suurehkolta, mutta hyvän kokoinen täytemassasta lopulta tuli. Ruotsin kielellä eteen sattui tämä Philadelphian oma resepti, joka varmaan löytyy myös suomenkielisiltä sivuilta
philadelphia). 1 prk maustamatonta tuorejuustoa. Nyt äkkiä sillmät kiinni jokainen, jonka mielestä porkkanakakku on pyhä asia, eikä sitä sovi lähteä venkslaamaan suuntaan eikä toiseen
Tämän jälkeen sekoita joukkoon tuorejuusto, sokeri ja väri. 150g voita100g valkosuklaata200g Philadelphiatuorejuustoa4 dl tomusokeriaelintarvikeväriäLisäksi koristeita
Tämän voi myös rakentaa kerroksittain isompaan kulhoon, hieman enemmän keksimurua ja tuorejuustoa. Ota kulho ja lisää sinne tuorejuusto, sokeri ja Dooley´s likööri
Lisää joukkoon tuorejuusto, rahka ja ranskankerma. Pohja300 g Digestive keksejä150 g margariiniaTäyte1 dl sokeria2 tl vaniljasokeria1 dl maissitärkkelysjauhoa (Maizena)600 g tuorejuustoa (Philadelphia)1 prk (200 g) valkosuklaa-lime rahkaa (Valio)200 g ranskankermaa3 kananmunaa1 dl kuohukermaa200 g valkosuklaata1 ½ dl pakastemustikoita Tee pohja. 600 g tuorejuustoa
Sekoita kerman joukkoon notkistettu tuorejuusto, hieman sokeria, sitruunan mehua n. * Käytin laktoositonta tuorejuustoa, sen takia tuorejuuston määrä on vähän hassu