50 g valkosuklaata. 50 g valkosuklaata. ilman liivatetta. Vuoan öljysin ja sihtasin tomusokeria pinnalle. Pohjana käytin tässä alemman postauksen sulklaakakkua
Hän oli tehnyt ihanan raperperikakun, mihin oheen tuli paahdettua valkosuklaata. Tämä raparperi tuorejuustokakku tarjottiin sunnuntain extempore vieraille ja ei niin extempore vieraille mitkä illalla saapuivat
Hän oli tehnyt ihanan raperperikakun, mihin oheen tuli paahdettua valkosuklaata. Tämä raparperi tuorejuustokakku tarjottiin sunnuntain extempore vieraille ja ei niin extempore vieraille mitkä illalla saapuivat
Valmista vielä valkosuklaatäyte ja lisää kakun pintaan. 150 g valkosuklaata. 150 g valkosuklaata. Tämän kakun tein työkavereille äitiyslomalle jäädessäni ü Olin kyllä tyytyväinen, kun kakku onnistui niin hyvin, vaikka keittiössä meinasi olla tuliset paikat
Mielestäni tässä yhdistyy ihanasti raparperin happamuus ja valkosuklaan makeus. Valkosuklaakerros. Ota kakku uunista ja anna jäähtyä sen aikaan, kun valmistat valkosuklaakerroksen
Sulata valkosuklaa mikrossa ja lisää voi-marjaseokseen. VaniljatuorejuustokakkuPohja1 pkt kauramurotaikinaa pakasteesta (ei mennyt ihan koko taikina 23 cm vuokaan)(kostukkeeksi mehua tai maitoa)Kauramurotaikina levitetään tasaiseksi irtopohjavuoan pohjalle. 250 g mansikoita (tai muita marjoja)100 g voita100 g valkosuklaata1 dl mansikkatomusokeria3 liivatettaSoseuta marjat sileäksi
Mustaherukka toi kivaa vivahdetta muutoin hyvin makeaan tuorejuustokakkuun ja turkkilainen jogurtti oli mainio vaihtoehto perinteiselle kermalle molempiin mousseihin
Mustaherukka toi kivaa vivahdetta muutoin hyvin makeaan tuorejuustokakkuun ja turkkilainen jogurtti oli mainio vaihtoehto perinteiselle kermalle molempiin mousseihin
Tiedän, että monet kutsuvat näitä tuorejuustokakkuja nimellä juustokakku, mutta minä puhun mieluummin hyydykekakusta, sillä itselleni se one and only juustokakku on amerikkalaistyylinen, uunin kautta kulkenut leivonnainen
Sitten tuorejuustokakku lähes tavalliseen tapaan, laittaen mansikkahyytelön sinne sisään. 145g pandan valkosuklaata. Valmista ensimmäinen osa täytteestä, sekoita maskarponen (166g) joukkoon sulatettu valkosuklaa (48g). 6 liivatelehteä 145g pandan valkosuklaata
Mustaherukka-tuorejuustokakku. Aiemmin olen tehnyt samantyyppistä kakkua valkosuklaan kera, mutta nyt tein yksinkertaisen version hedelmäsokerilla ja keksipohjan sijaan käytettiin voita, kaurahiutaleita ja hedelmäsokeria
Vaihteeksi teki mieli tehdä tuorejuustokakkua. +koristeeksi valkosuklaata, tummaa suklaata. - Lisää valkosuklaa-tuorejuustovaahtoon sitruunamehu ohuena nauhana kokoajan vatkaten