Tuulihatut ovat klassisia juhlaleivonnaisia, jotka voi tehdä niin makeana kuin suolaisena versiona. Tässä tuulihatut on täytetty lohi- ja porotäytteellä
H. e. i. s. u. l. v. K. t. n. d. ä. p. o. a. k. ,. j. y. r. h. N. P. (. 4. 0. ). T. 1. g. m. 3. 2. ½. M. V. O. -. S. L. J. 5. /. –. A. Y. I. 6. c. f. 8. ö. Ö. a l. d l
Täytä tuulihatut vasta tunti tai pari ennen tarjoamista ja säilytä jääkaapissa. Tällaisen tuulihattujen täytteen olen bongannut jostain lehdestä joskus, mutta lähde on jäänyt merkitsemättä
k. e. s. i. v. o. 1. ä. u. t. a. 2. 0. 4. K. n. y. l. h. V. p. j. r. m. ,. T. P. ö. c. d. -. N. A. M. E. ). 5. L. J. (. g. 3. 7. O. S. *. U. B. w. F. b. I. D. 9. ) l. d l. V a. K i. M ä. M a
K. e. v. ä. n. j. u. h. l. i. s. o. p. t. a. r. k. O. m. U. T. &. d. b. g. N. y. ö. /. J. 2. 0. -. 3. 1. 4. 5. 7. (. ). ,. L. S. A. P. H. Ä. c. V. I. d l. t l
Sulata sokeri kuivassa paistinpannussa ilman että se palaa, sekoittele puulusikalla. Tee leivosten alapuolelle pieni reikä ja täytä tuulihatut kermalla
N. y. t. o. l. i. v. h. d. n. a. r. p. e. ä. s. m. k. u. j. I. ,. J. D. Y. R. K. U. 2. 7. 5. g. 1. ½. 3. L. S. T. O. V. 4. (. ö. ). H. P. 0. M. d l. t l