Tuulihatut ovat klassisia juhlaleivonnaisia, jotka voi tehdä niin makeana kuin suolaisena versiona. Tässä tuulihatut on täytetty lohi- ja porotäytteellä
Tuulihattujen makeita täytteitä on toivottu ja tässä niitä nyt tulee kolmin kappalein. Paahdettu valkosuklaakin on yhtenä makuna mukana, koittakaa kestää tätä villitystäni
Tuulihatut ovat helppoja ja nopeita tehdä, varsinkin kun kiinnittää huomiota muutamaan seikkaan. älä avaa uuniluukkua paistamisen alkuvaiheessa/kun tuulihatut kohoavat, muuten tuulihatut lässähtävät
Makeattuulihatut voi täyttää monella tavalla. Nämä tuulihatut nousivat yhtälailla kuin vehnäjauhoilla valmistetutkin, enkä huomaa mitään eroa edes maussa
Friteeratut tuulihatut hunajakastikkeessa. Päivitelläänpä nyt kaikkien vaiettujen päivienkin edestä. Kotiuduin Kreikasta, virkistyin ja kaipaan jo takaisin