Tuulihatut ovat klassisia juhlaleivonnaisia, jotka voi tehdä niin makeana kuin suolaisena versiona. Tässä tuulihatut on täytetty lohi- ja porotäytteellä
Tämän vuoden ensimmäinen uusi juttu mitä kokeilin oli tuulihatut. Tuulihatut kahdella täytteellä. paistamisen aikana, sillä tuulihatut lässähtävät helposti
Tuulihatut ovat helppoja ja nopeita tehdä, varsinkin kun kiinnittää huomiota muutamaan seikkaan. älä avaa uuniluukkua paistamisen alkuvaiheessa/kun tuulihatut kohoavat, muuten tuulihatut lässähtävät
Tuulihatut ovat kyllä ihania juhlapöydän, eivätkä lainkaan. Tuulihatut. Tee tuulihatut. Jos munat lisää liian kuumaan seokseen, tuulihatut eivät välttämättä nouse uunissa
Tuulihatut ovat kyllä ihania juhlapöydän, eivätkä lainkaan. Tuulihatut. Tee tuulihatut. Jos munat lisää liian kuumaan seokseen, tuulihatut eivät välttämättä nouse uunissa
Tällä kertaa ajattelin kuitenkin tehdä toisin ja yhdistää churrot ja tuulihatut. Samasta taikinastahan ne tehdään, mutta tuulihatut menevät uuniin ja churrot uppopaistetaan
Täytä tuulihatut vasta tunti tai pari ennen tarjoamista ja säilytä jääkaapissa. Tällaisen tuulihattujen täytteen olen bongannut jostain lehdestä joskus, mutta lähde on jäänyt merkitsemättä
Epäilevistä kasvoista huolimatta kokeilu oli onnistunut ja tuulihatut hävisivätkin alta aikayksikön. Älä avaa luukkua enne kuin tuulihatut ovat valmiita
Tuulihatut ovat Rouva Raadelman heikkous. Ja paistovaiheessa ei saa rymistellä uunin läheisyydessä eikä turhaan aukoa uunin luukkua, koska muuten tuulihatut lässähtävät
Paista tuulihatut 200 asteessa uunin keskitasolla noin 25-30 minuuttia. Tämän päiväisessä Master Chef -jaksossa yksi kilpailijoista teki tuulihattuja, eikä millään meinannut saada niitä onnistumaan