Makeat ja superhelpot pikatuulihatut (40 kpl). 5 levyä voitaikinaa (500 g). 2 dl vispikermaa. 2 dl survottuja mustikoita ja punaherukoita (tai muita marjoja)
Jälkiruokia on valmistettu jo vuosisatoja. Jäätelöä edeltävä mehujää tunnettiin jo 500 eKr. Kiinassa. 1800-luvulla kehitystä vei eteenpäin konditoriasta oppinsa saanut ranskalainen Marie-Antoine Carême
Kinkku-juusto ja yrttimuffinitPekoni-sipulimuffinitSalami-tomaattimuffinssitVoirinkelit eli bagelitJuustokierteetOmena-sinihomejuustopasteijatTortillatKukkosetPikkupizzatTuulihatut 3. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^Tuulihatut 3
Kauli sulaneet taikinalevyt yhden kolmasosan pidemmiksi. Leikkaa jokainen levy kolmeksi neliöksi. Kiehauta tuulihattuja varten vesi ja rasva kattilassa, ota pois liedeltä ja lisää koko jauhomäärä kerralla