Myös nauta, esimerkiksi ulkopaisti käy hyvin. Anna padan hautua uunissa reilut pari tuntia. Söimme stifadon riisin kanssa, mutta myös hunajalla maustetut, uunissa paahdetut juurekset sopivat lihapadan lisukkeiksi
1,2 kg naudan paahtopaisti tai ulkopaisti. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Lähiruuan pioneeri ja Rouva Kasvis saivat Kokki Kolmosen palkinnon 1,2 kg naudan paahtopaisti tai ulkopaisti
Siitä saadaan sisäpaisti, paahto – ja ulkopaisti, kuten naudastakin. Tämä toimii vaikka tekisit lihaa uunissa, nappaa vaan pannulle muutamia ruokalusikallisia paistolientä ja mausta alla olevilla tarpeilla, niin johan tulee hyvää
400 g naudan paistia (kulma- tai ulkopaisti kelpaa). - kypsennä ruokaa uunissa noin 200 (loppupuolella kypsentämistä alenna lämpötilaa tai folionkin voi laittaa vuoan päälle) asteessa 1½ - 2 tuntia
Poroa en muina kesinä ole grillissä valmistanutkaan, ja testasin kesäkuussa miten ulkopaisti kypsyy hiili-weeberissä, ja kypsyihän se, vallan mainiosti