Ohje on helppo ja herkullinen. KUORRUTETTU UUNILOHI. Valmis kuorrutettu uunilohi. Tällä ihanalla ohjeella olen tehnyt 80-luvulta asti sekä uunilohta että uuniseitä
Tex mex jauhelihapiirakasta kerkesin ottaa kuvan, joten siitä ohje tulossa piakkoin blogiin. Tällä viikolla meillä oli kermaista lohikeittoa alkuviikosta Eijan ohjeella tietenkin, ja nyt lauantaina halusin kokeilla jotain minulle aivan uutta reseptiä lohen suhteen, mantelista uunilohta
Liemi päätyi perulaiseen kala-äyriäiskeittoon eli parihuelaan (ohje linkin takana). Tuore norjalainen lohi on täälläpäin kovin tyyristä ,eikä ainakaan tuoretta saa melkein koskaan tarjoushintaisena
Tein nämä potut nyt hieman eri ohjeella, kuin yleensä eli kerma jäi kokonaan pois laskuista. Ohje on peräisin Yhteishyvän Ruoka-lehdestä vuosimallia 2004/10
Nappasin risoton ohjeen Annalta mukaan, tosin muutin sitä vähintäänkin kohtuullisesti. Kirjoitan tähän ohjeen sellaisena kuin sen tein, tämä ohje olisi neljälle, tosin nyt jäi yli, kun yksi neljästä ei syönnytkään